Hvordan sørger jeg for at navnet på den ansatte vil være i e-posten som nøkkelkontakten (leder, kompis etc) mottar?

Du kan se alle skjemafeltene nederst på sidene for e-postmal?

Du kan klikke for å utvide, og se alle mulige skjemafelt som kan brukes i malen:

GENERELLE FELT

{FIRSTNAME}Fornavnet til den ombordværende

{LASTNAME}Etternavnet til den ombordværende

{EMAIL}E-postadressen til den ombordværende

{LINKEDIN}Linkedin-lenken til den ombordværende

{FACEBOOK}Facebook-lenken til den ombordværende

{TWITTER}Twitter-lenken til den ombordværende

• {SOCIALMEDIA}Dette vil automatisk løse all Linkedin-, Facebook-, Twitter-informasjonen til den ombordværende

{USERPHOTOONDISK}Bilde av den ombordværende

{COMPANYLOGOONDISK}Hvis vi har en firmalogo som den ombordværende er lagt til.

{USERGROUPS}Alle gruppene til denne ombordværende

{CUSTOMURL}Egendefinert nettadresse til den ombordværende

{OFFICEPHONENUMBER}Kontortelefonnummeret til den ombordværende

{MOBILEPHONENUMBER}Mobilnummeret til den ombordværende

{GENDER}Kjønn på den ombordværende

{JOBTITLE}Jobbtittel på den ombordværende

{LOCATION}Plassering av den ombordværende

{FILTERS}Alle filtrene til denne ombordværende

{KEYCONTACTS}Alle nøkkelkontaktene til den ombordværende

{STARTDATE}Startdatoen for den ombordværende

{APPLICATIONURL}Søknads-URL for den ombordværende.

{APPLICATIONRAWURL}Søknads-URL for den ombordværende.

SPESIFIKKE NØKKELKONTAKTFELTER

{FIRSTNAMERECEIVER}Fornavnet til nøkkelkontakten

{LASTNAMERECEIVER}Etternavnet til nøkkelkontakten

{GROUPNAME}Gruppenavnet til nøkkelkontakten, innholdsgruppen eller den egendefinerte gruppen

SPESIFIKKE MODULFELT

{SECTIONLIST}De relaterte nye elementene som er tilgjengelige

Disse elementene må brukes som oppført her, med parentes og på engelsk; selv om e-postene eller grensesnittet ditt er på et annet språk.

Hvis du har problemer med å lage en e-postmal, ikke nøl med å kontakte oss via en kundestøtte.

Vi er alltid glade for å hjelpe! :)