Hvordan lager jeg e-postmaler som er spesifikke for filtre?

Kun e-postmaler i kategorien "Ansatte" kan tildeles spesifikke filtre.

Når du oppretter en "Ansatt" e-postmal (under "Innstillinger" - "E-postmaler" - "Legg til nytt element"), kan du krysse av i boksen "Bruk filtre for e-postmalen".



Filterfeltet vil da vises, og du kan legge til spesifikke filtre for denne malen.


Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.


Vi er alltid glade for å hjelpe! :)

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.