Som onboardee har jeg åpnet alle skjermer, svart på alle oppgavene jeg ble tildelt, men progresjonen min er ennå ikke på 100 %. Er det riktig?

Ja, det er mest sannsynlig riktig.

Avhengig av hvor du er på onboarding-reisen, kan det fortsatt være oppgaver som vil bli tildelt deg på et senere tidspunkt.

For eksempel er du på en uke før startdato. Du har sikkert introdusert deg selv, svart på noen quizer og pulssjekker. Men når du når den første uken etter startdatoen, vil det være andre oppgaver og innhold låst opp, for eksempel en pulssjekk kalt "Hvordan var den første uken?" og senere på reisen kan du til og med få et "Hvordan var den første måneden din?" pulssjekk. Derfor vil fremgangen din sannsynligvis bare nå 100 % ved slutten av onboarding-reisen

Hvis du fortsatt trenger hjelp etter denne artikkelen ikke nøl med å sende oss en sak, vi hjelper deg gjerne :)