Hvordan legger jeg til ansatte og brukere via en import med excel?

Den vedlagte håndboken forklarer hvordan du importerer brukere og omboardees ved hjelp av excel, hvordan du fyller ut excel-malen, hvordan du retter feil og hvordan du utfører massehandlinger.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å sende oss en sak. Vi er alltid her for å hjelpe :)