Hvorfor ser jeg tre prikker, når jeg forsøger at logge ind på den nyansattes dashboard?

De tre prikker skyldes højest sandsynligt et problem med et filter.

Hvis du er administrator, så gå til backend og føle instruktionerne nedenfor:

1. Gå til brugerindstillinger;

2. Klik på brugere eller nyansatte;

3. Skriv e-mailadressen på den person, der oplever problemet;

4. Gå til handlinger -> rediger;

5. Tjek filtrene og tilføj dem, der mangler.

I tilfælde af at du ikke kan finde personen, når du skriver e-mailen, skal du prøve den næste (du skal være superadministrator for at udføre følgende. Hvis ikke, skal du kontakte superadministratoren i din virksomhed og bede ham/hende om at gøre det):

1. Når du er i brugernes eller nyansattes side, så vælg "ingen filtre" i filterboksen.

2. Du bør kunne finde e-mailen

3. Gå til handlinger -> rediger

4. Kontroller filtrene, og tilføj de manglende.