Hvorfor får jeg bare tre prikker når jeg forsøker å logge inn på den nyansattes dashboard?

De tre prikkene er sannsynligvis et filterproblem.

Hvis du er en administrator, gå til backend og følg instruksjonene nedenfor:

1. Gå til brukerinnstillinger:

2. Klikk på brukere eller onboardere;

3. Skriv inn e-postadressen til personen som opplever problemene;

4. Gå til handlinger -> rediger;

5. Sjekk filtrene og legg til de som mangler.

I tilfelle du ikke klarer å finne personen når du skriver e-posten, bør du prøve den neste (du trenger ikke være superadministrator for å gjøre følgende. Hvis ikke kan du kontakte superadministratoren i din egen virksomhet og be ham/henne gjøre det):

1. Når du er inne på brukerens/onboarderens side, velg "ingen filtre" i filterboksen:

2. Du bør være i stand til å finne e-posten.

3. Gå til handlinger -> rediger.

4. Sjekk filtre og legg til de som mangler.