Hvordan kan jeg dele et dokument i et skjema?

For å dele et dokument i et skjema, må du følge trinnene nedenfor:

1. På Admin-siden går du til "Bibliotek" - "Filer", og klikker på "Handling" for å laste opp dokumentet.

2. Sjekk i biblioteket ditt for å se dokumentet du har lastet opp og klikk på "Handling".

3. Etter å ha klikket på "Handling", høyreklikk på "Åpne" og kopier lenkeadressen.

4. Gå til Skjemaer.

5. Åpne skjemaet du vil legge dokumentet til.

6. Fremhev noe innhold eller et ord i skjemaet.

7. Når du har markert ordet eller setningen, åpnes en liten boks der du kan velge et hyperkoblingssymbol (#).

8. Klikk på hyperkoblingssymbolet og sett inn lenken til dokumentet du har lastet opp.

9. Dokumentet vil være tilgjengelig på skjemaet via hyperlenken.

Video: