Hvordan kan jeg gjøre et spørsmål obligatorisk?

Åpne skjemaet ved å klikke på "Rediger"-symbolet under "Bibliotek" - "Skjemaer":


Når du klikker på et spørsmål i skjemaet, kan du endre dets innstillinger i venstre panel, og settet er som "Obligatorisk", slik at ansatte ikke kan sende dette skjemaet uten å ha fylt ut dette spørsmålet.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.


Vi er alltid glade for å hjelpe! :)

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.