Hvordan kan jeg tillate ansatte å legge til et element flere ganger / lage et repeterende element? F.eks. liste opp navnene på barna deres.

Når du redigerer et skjema, kan du klikke på "Legg til spørsmål eller seksjon" nederst i skjemaet.

Du kan deretter velge "Spørsmål":

Under "Mest brukt" kan du velge "Gruppe" og klikke på "Sett inn komponent":

Du kan deretter legge til så mange spørsmål du vil i den gruppen; og velg deretter gruppen ved å klikke på den øverste delen av gruppeboksen:

Innstillingspanelet vil dukke opp til høyre, hvor du kan krysse av for "Repeterende område", for å la ansatte fylle ut disse feltene så mange ganger de ønsker.

Dette vil da se slik ut på frontend: