Jag försökte logga in men fick meddelandet "Något gick fel. Vänligen försök senare." Hur löser jag det?

Det finns några saker du kan prova för att försöka lösa det här problemet själv.

1. Kontrollera din webbläsare.

Vi rekommenderar våra kunder att använda webbläsarna Chrome, Edge eller Firefox och att undvika Internet Explorer. Orsaken till detta är att Microsoft inte längre erbjuder säkerhetsuppdateringar eller teknisk support för denna webbläsare vilket gör att det ofta blir problem med vår app i den här miljön. På grund av detta, testar vårt IT-team inte längre nya versioner i Internet Explorer. Uppdateringar för vår app stöds alltså inte alltid i denna webbläsare och det kan resultera i att appen fungerar dåligt.

2. Rensa cachen och prova igen.

3. Kontrollera att ditt konto är aktiverat.

Vanligtvis får du ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk. Via länken skapar du ett lösenord och efter det kan du använda appen. Om du inte redan har gått igenom dessa steg, titta i din inkorg och leta efter e-postmeddelandet. Om du inte hittar det, hör av dig till din kontaktperson och be om en ny aktiveringslänk.

4. Du har fått e-postmeddelandet, men när du aktiverar ditt konto är felmeddelandet ändå kvar.

Om så är fallet, kan din länk ha gått ut. Hör av dig till din kontaktperson och be om en ny inbjudan.

5. Kontrollera att du använder rätt e-postadress för att logga in i appen.

Det kan hända att du använder din personliga e-postadress när du egentligen ska använda e-postadressen som hör till din verksamhet, eller tvärtom. Kolla också om det är något stavfel i e-postadressen.

6. Du använder kanske fel lösendord.

I så fall kan du klicka på ikonen "glömt ditt lösenord?" så får du en ny länk skickad till din e-post. Klicka på länken för att skapa ett nytt lösenord.

7. Kontrollera att din onboarding fortfarande är aktuell.

Varje verksamhet har olika tidsperioder för onboarding, längden kan variera från 90 till 365 dagar, i vissa fall finns det ingen fastställd tidsperiod. Kolla om det kan vara så att din onboarding-period är slut.