Skickat rekryteringsgodkännande två gånger/avbryt rekryteringsgodkännande

Om man vid rekryteringsgodkännande råkat skicka iväg förfrågan två gånger  i något steg, eller om man av någon anledning behöver avbryta en förfrågan, så finns två olika sätt att åtgärda detta.

Antingen kan den som skickade iväg godkännandet gå in under Beskrivning > Projektdefinition och klicka på namnet på personen som ska avbrytas. Då kommer följande fönster upp och man kan då klicka på att "Ta bort förfrågan" så blir den avbruten.

Alternativt, om det blivit fel efter att en chef skickat vidare till en annan chef/avdelning eller om man av någon anledning inte kommer åt personen som skickat förfrågan, så kan den användare som fått en dubblett själv gå in på sitt konto och kan där klicka på ett menyalternativ i högra hörnet för att "Se alla uppgifter" och får då fram samtliga rekryteringsförfrågningar som skickats till användaren. Klickar man på någon av dem kan man sedan godkänna eller avslå förfrågan.

Notera att det går inte att ta bort händelsen helt, utan dubbletten/den felaktiga förfrågan kommer ligga kvar i projektet som "Avbruten", "Avslag" eller "Godkänd", beroende på om den avbröts av användaren som skickade förfrågan eller hanterades av den som fick förfrågan.

Oavsett så är det inget som ställer till problem med resten av projektet, utan allt kommer fungera som tänkt.