Kan inte lägga till deltagare i projekt

Om en deltagare ska läggas till i projektet men inte hittas i sökfältet så är det troligaste att deltagaren inte har blivit upplagd som användare i ReachMee. Det är endast dessa som är sökbara.

Be någon som har behörighet att administrera användare att lägga till personen.

Mer information om hur man administrerar användare hittas här:
https://talentech-support.freshdesk.com/sv-SE/support/solutions/articles/76000022341-administrera-systemanv%C3%A4ndare

__________________________________________________________________________________________________________________________
Tycker du det saknades någon information i denna artikel eller var något otydligt?
Ge gärna artikeln en kommentar nedan så vi vet hur vi ska kunna göra artikeln bättre för dig och dina kollegor.
Tumme upp gör oss glada och tumme ner + kommentar gör att vi kan utveckla innehållet till något bättre.