Som administrator ser jeg kun knappen "vis", når jeg forsøger at redigere en nyansat. Hvorfor det?

Dette sker sandsynligvis, fordi du ikke er superadministrator. Der er 2 primære årsager til dette:

1. Dine administratorrettigheder giver dig ikke tilladelse til at redigere nyansatte

2. Dine administratorrettigheder giver dig mulighed for at redigere nyansatte, men dine filtre svarer ikke til nogle af de nyansatte.

I begge tilfælde er det bedste at gøre at kontakte superadministratoren af appen og bede ham/hende om at få det ændret om muligt.