Jeg vil tilføje et nyt filter for en nyansat, men det bliver ikke vist på listen. Hvorfor det?

Årsagen til at dette sker, er fordi du sandsynligvis ikke har tilføjet filterelementet på din egen konto. Der er 2 muligheder:

1. Afhængigt af dine administratorrettigheder kan du tilgå din egen profil og tilføje filtrene til din egen konto

2. Hvis du ikke kan gøre ovenstående, skal du kontakte en anden administrator med flere rettigheder end dig og bede denne person om at tildele filteret til dig (dette er normalt en person med superadministratorrettigheder).