Som administrator ser jeg kun "se"-knappen når jeg prøver å redigere en nyansatt. Hvorfor skjer det?

Dette skjer trolig fordi du ikke er superadministrator. Det er 2 hovedgrunner til det.

1. Administratorrettighetene dine lar deg ikke redigere onboardere.

2. Administratorrettighetene dine lar deg redigere onboarderes, men filterne dine matcher ikke onboardernes filtre.

I begge tilfeller er det best å kontakte appens superadministrator og la ham/henne endre det, dersom det er mulig.