Som administrator har jeg oprettet nogle/et ny filterelement, men når jeg forsøger at redigere modulet, kan jeg ikke se værdierne. Hvad kan det skyldes?

Det er vigtigt at huske, at hvis du opretter et nyt filterelement, skal du også tildele det til din egen konto, da de ikke bliver tildelt til dig automatisk. Derfor skal du følge trinnene herunder, efter at du har oprettet det nye filterelement:

1. Gå til brugere, og find dig selv der

2. Under handlinger skal du klikke på rediger

3. Tilføj det nye filterelement i den filterkategori, hvor det nye element blev tilføjet

4. Tryk på dem.