Jeg ønsker å legge til et nytt filter for en nyansatt, men det vises ikke i listen. Hvorfor skjer det?

Grunnen er trolig at du ikke har filterelementet lagt til i din egen konto. Du har 2 muligheter:

1. Avhengig av administratorrettighetene dine kan du gå inn på din egen profil og legge til filterne i din egen konto.

2. Hvis du ikke kan gjøre det, må du kontakte en administrator med høyere rettigheter enn deg og be denne personen legge filtrene til deg (det må vanligvis være en med superadministrator-rettigheter).