Avvisning, tilbaketrekning og endring av håndtering

Når noe går galt i signeringsprosessen

Selv om en digital ansettelsesprosess reduserer risikoen for feil, kan det fortsatt skje. Kandidaten eller en annen signerende part kan reagere på en formulering i dokumentet, eller prosessen kan avlyses på et sent tidspunkt. Dette kapittelet beskriver hvordan du kan håndtere unntakene fra en normal flyt.

Hva skjer etter at et dokument er sendt?

Når et dokument er sendt for signering, er det ikke lenger mulig å få tilgang til trinnene for å velge mal eller legge til informasjon. Når du klikker på en kandidat, vil du i stedet gå direkte til bekreftelsessiden der du kan følge statusen for signeringsprosessen. Status oppdateres når hver part legger til signaturen til dokumentet.

Slik endrer du en kontrakt som er sendt

Hvis et sendt dokument av en eller annen grunn skulle oppdateres, må det først trekkes tilbake. Når et dokument blir tilbakekalt, vil alle parter motta en e-postvarsel og dokumentet blir åpnet på nytt. Nå er det mulig å endre alt fra trinnet Velg mal og fremover. Vær oppmerksom på at når alle parter har signert, er det ikke lenger mulig å inndra kontrakten.

Når en part avviser å signere

Hvis en signerende part av en eller annen grunn ikke vil signere, kan de velge å avvise med en kommentar, eller bare stille et spørsmål. Hvis de avviser, vil statusen i Hire bli oppdatert til Avvist, og alle signeringsparter og brukeren som opprettet dokumentet vil bli varslet via e-post. Kommentaren fra avslaget vil vises sammen med den nye statusen på bekreftelsessiden.

For å gjøre endringer og sende dokumentet på nytt for signering, må dokumentet først trekkes tilbake (se

Slik endrer du en kontrakt som er sendt).