1.01 Välkommen till ReachMee! Introduktion av startsida och navigering

Välkommen till ReachMee!

I följande artiklar kommer mer info om hur man kan använda ReachMee och hur funktioner beter sig.

Till att börja med kommer man in på den här startsidan där det finns lite översiktlig information.

På den vänstra sidan kan man se produktnyheter och till höger kan man se intern information.

På knappen "Inställningar" kan man även ställa in funktioner för att visa lite mer information utifrån vad man själv föredrar, såsom Aktuella projekt, Ansökningsström, Nya och uppdaterade kandidater och Projektaktiviteter.

Aktuella projekt

Aktuella projekt visas till höger, under den interna informationen, och visar alla aktiva projekt som man är ägare till eller deltagare i. Man kan även klicka på de projekten för att direkt landa i dem.När ett projekt har avslutats försvinner det från den här vyn.

Ansökningsström

Ansökningsströmmen dyker upp under produktnyheterna och visar hur många ansökningar som kommit in i projekt.

Nya och uppdaterade kandidater

Nya och uppdaterade kandidater listar kandidater i projekt som har skickat in en ny ansökan eller uppdaterat sin profil/ansökan samt när uppdateringen skedde.

Projektaktiviteter

Under projektaktiviteter kan man se om det finns nya kandidater man inte kikat på, vilka kandidater som finns som aktiva och om kandidater fått avslag/erbjudits anställning.

Övre menyraden

I den övre menyn har man lite flikar för Projekt, Kandidatbank, Rapporter och Admin. Beroende på om man har de modulerna kan man även ha flikar för Attract, Hire och Insights.

Projekt

Under projekt så listas projekt i ReachMee. Hur mycket som visas beror på din behörighet och hur upplägget ser ut för er instans. Mer om projekten tas upp i senare videos.

Kandidatbank

I kandidatbanken kan man se de kandidater som finns i er instans, så beroende på gallring och inställningar är det kandidater som lämnat intresseanmälan eller ansökt till både aktiva eller stängda projekt som inte gallrats.

Rapporter

Under rapporter kan man få fram olika typer av statistik kring händelser i systemet.

Admin

Om man har behörighet till Admin-fältet är det där man kan skapa användare, skapa och redigera mallar och över lag administrera systemet.

Attract

Attract är ett annat alternativ för karriärsidor som är mer låst men man kan redigera innehållet och färger själv.

OBS!

Beroende på uppsättning och behörigheter så skiljer sig delar och funktioner från kund till kund.