Det här är Hire

Hire är en funktion I ReachMee som gör det enkelt att skapa och signera avtal med nyanställda. Hire är en tilläggsfunktion, om ni inte ser Hire I er meny och är intresserade av att få tillgång till det så behöver ni kontakta er kontaktperson.

Vad är Hire till för?

Hire löser en rad av utmaningar när det gäller att hantera en anställning:

• Ser till så att rätt avtalsmall används
  • Minskar dubbelarbete och misstag när information om kandidat och arbetsbeskrivning läggs
  • Gör så att du slipper massa pappersarbete, scanning och maila dokument fram och tillbaka.
  • Minskar tiden för att signera avtalet, både för HR och kandidaten.
  • Alla signerade avtal samlas på ett ställe och kommer inte att tappas bort

Huvudfunktioner i Hire

Hantering av mallar
Du kan skapa och använda så många olika avtalsmallar du önskar för att enkelt kunna täcka alla sorters yrken. Mallarna innehåller text och ersättningskoder som automatiskt fyller I avtalen med information om kandidaten eller så kan kandidaten själv fylla I den information ni önskar.

Skapa avtal
När det är dags att skapa ett avtal för en kandidat så behöver du bara välja en mall som passar jobbeskrivningen I ett enkelt formulär.

Signera avtal
De parter som ska signera avtalet får ett email med en länk till ett digitalt dokument där man kan välja att signera via antingen mobilt bank ID eller SMS.

Avslå, dra tillbaka eller ställ en fråga
De signerande parterna kan avslå ett avtal eller ställa en fråga om det är så att inte känner sig redo att signera. Administratörerna kan även välja att dra tillbaka ett avtal.

Lagring
Signerade avtal är sparade digitalt I ReachMee I max 6 månader innan de tas bort. För att spara avtalen längre laddar ni helt enkelt ner avtalet eller väljer att hämta det automatiskt via vårt API.

Vi skyddar er data
Då informationen I avtalen ofta innehåller mer personlig data än under själva rekryteringsfasen, som lön och personnummer, så är all information I Hire krypterad innan det sparas I databasen. All information I Hire blir automatiskt rensad efter en bestämd tid efter senaste uppdateringen har gjorts I avtalet, max efter 6 månader.