Som administrator har jeg skapt noen/et nytt filter, men jeg ser ikke verdiene når jeg prøver å redigere en modul. Hva kan være årsaken?

Det er viktig å huske at hvis du skaper et nytt filter, må du også tildele det til din egen konto, siden det ikke kan tildeles deg automatisk. Så etter å ha skapt det nye filteret, må du gjøre følgende:

1. Gå til brukere og finn deg selv.

2. I handlinger, klikk på rediger.

3. Legg til det nye filteret i filterkategorien der det nye elementet ble lagt til.

4. Trykk på lagre.