Hva skjer med administratorer og ansatte når en ny filterkategori med nye elementer opprettes?

Alle disse elementene vil bli lagt til alle brukere i appen. I de fleste tilfeller er det ikke det vi forventer. Sørg derfor for å diskutere dette med din CS Manager.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.

Vi er alltid glade for å hjelpe! :)