Jeg kan ikke legge til en bruker/nyansatt fordi den sier at vedkommende allerede eksisterer, men jeg kan ikke finne ham/henne i brukerlisten. Hva kan jeg gjøre?

Dette skjer trolig fordi en filterkategori er tom.

Du må være superadministrator for å gjøre følgende: Hvis ikke, kontakt superadministratoren i din egen virksomhet og be ham/henne gjøre det:

1. Når du er på onboarderens side, velg "ingen filtre" i filterboksen.

2. Du bør være i stand til å finne e-posten.

3. Gå til handlinger -> rediger.

4. Sjekk filtre og legg til de som mangler.