Hvordan tildeler jeg filtre til skjemaet mitt?

For å tilordne filtre til skjemaene dine, må du følge trinnene nedenfor:

1. Få tilgang til læringssidemodulen der skjemaet er;

2. Klikk på blyanten til høyre på læringssiden som har skjemaet du vil legge til filtrene i;

3. Klikk rundt skjemaet fortsatt innenfor boksen;

4. Du vil se på høyre side, en boks kalt "form" som også har filtrene i seg;

5. Du må velge filtre for hver enkelt del av skjemaet ditt, ellers vil ikke skjemaet være tilgjengelig for de ombordværende;

6. Når du er klar, klikk på "lagre" og hvis du også er klar til å publiseres, klikk på "publiser".

For en bedre oversikt over trinnene ovenfor, sjekk videoen nedenfor (også vedlagt):