Hvordan legger jeg til et filter til en ansatt eller administrator?

Du kan gå til "Brukerinnstillinger", og til enten "Onboardees / Offboardees" for ansatte; eller "Brukere" for administratorer.

Du kan deretter redigere medarbeider-/brukerprofilen ved å klikke på "Handlinger" - "Rediger":

På bunnen av redigeringssiden vil du kunne legge til/fjerne filtre.

*Du vil kun kunne legge til filtre du selv har tildelt administratorkontoen din*

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak - vi er her for å hjelpe! :)