Jeg var ombordværende og nå er jeg administrator. Kan jeg bruke den samme lenken for å få tilgang til bakenden av appen?

Nei, lenken til frontend (appen for onboardees) og backend (admin-siden) er forskjellige.

Et eksempel på en lenke som brukes som ombordværende er:  https://talmundo-demo.apps.talmundo.com/

Linken til admin-backend blir lagt til ' /companyadmin/login ' på slutten av URL-en. Et eksempel på lenken for brukeren i backend ser slik ut: https://talmundo-demo.apps.talmundo.com/companyadmin/308