Jeg la til en ny administrator i appen, men hun/han fikk ikke e-postinvitasjonen. Hvorfor det?

Det er forskjellige grunner til at den nye administratoren ikke mottar e-postinvitasjonen.

De er listet opp nedenfor:

1. Sjekk eller bekreft i e-postloggingen når du la til den nye adminen i appen om e-posten ble sendt ut. For å sjekke om e-posten ble sendt ut, kan du finne informasjonen i Loggmenyen som vist på bildet nedenfor:

2. Hvis e-posten ikke vises i e-postloggingen, må du kontrollere om e-postadressen ble oppgitt riktig. Når du har bekreftet at e-postadressen ble skrevet inn feil, må du rette den og sende e-posten på nytt.

3. Når du ser i e-postloggingen, kan du søke brukeren etter e-postadressen deres.

4. Når du har skrevet inn e-postadressen og du kan se invitasjons-e-posten, ber du brukeren sjekke søppelpostmappen.

I tilfelle brukeren ser e-posten i spam-mappen, be brukeren sørge for å merke e-postadressen vår
(no-reply@talmundo.com) som sikker, og den skal ikke forekomme lenger i fremtiden.