Hvordan oppretter jeg en nøkkelkontaktrolle og tildeler den til en ansatt?

For å kunne tildele en nøkkelkontaktrolle, må nøkkelkontakten allerede være opprettet som bruker.

For å opprette en nøkkelkontaktrolle kan du legge til nye roller ved å åpne "Rediger" på "Kontakter"-modulen og klikke på "Legg til stilling":

Du kan nå tildele nøkkelkontakten til en ansatt under opprettelsen, og du kan også tildele en nøkkelkontakt til eksisterende ansatte.

Dette er trinnene for å tildele en nøkkelkontakt under ansattopprettingsprosessen:

1. Gå til "Brukerinnstillinger" og velg "Onboardees/Offboardees".

2. Klikk på "Action" og "Create New Onboardee/Offboardees".

3. Skriv inn detaljene som kreves for å opprette en ny ansatt.

4. Gå til feltet til nøkkelkontakten du ønsker å tildele den ansatte.

5. Skriv inn navnet eller den første bokstaven til nøkkelkontakten og en rullegardinliste med brukere vises.

For å tildele en nøkkelkontakt til en eksisterende ansatt på et senere tidspunkt, følg trinnene nedenfor:

I dette eksemplet tildeler vi rollen HR Manager til den eksisterende ansatte.

1. Gå til "Brukerinnstillinger".

2. Velg "Onboardees/Offboardees" og filtrer de ansatte som du ønsker å tildele nøkkelkontakten til.

3. Klikk på "Handlinger" - "Rediger".

4. Du får opp medarbeideroversikten i redigerbar versjon, du kan velge hvilken nøkkelkontakt du vil legge til den ansatte.

Ikke glem å lagre etter at du har gjort endringene.

Her er en kort video om hvordan du legger til en ny type nøkkelkontakt til en eksisterende ombordværende: