Hvordan kan jeg redigere mer enn én bruker/ansatt samtidig?

Den beste måten å gjøre det på er å utføre en bulkoperasjon. For å utføre det kan du følge trinnene nedenfor:

1. Gå til brukerinnstillinger -> Brukere/ansatte;

2. I den gule menyen velger du "handlinger" og "bulkoperasjoner" .

3. Velg brukerne/ansatte som du ønsker å oppdatere og klikk på "neste";

4. Velg blant de mulige alternativene, de du vil ha oppdatert:

5. Klikk på "neste";

6. Bekreft handlingen, klikk "neste";

7. Klikk på "send" og vent på bekreftelsen.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha sjekket trinnene ovenfor, ikke nøl med å sende oss en sak. Vi hjelper deg gjerne!