Kan jeg legge til mange brukere/ansatte samtidig? Hvor mange og hvordan gjør jeg det?

Ja, du kan legge til mange brukere samtidig ved å bruke import excel-alternativet, og du kan laste opp opptil 300 brukere per opplasting.

Slik importerer du brukere/ansatte samtidig:

1. Gå til "Brukerinnstillinger".

2. Velg "Brukere" eller "Onboardees/Offboardees" og klikk på "Handling" øverst til høyre.

3. Klikk på "Importer med Excel".

4. Klikk på meldingen som inviterer deg til å laste ned en mal og fyll ut de obligatoriske feltene.

5. Last opp den ferdige malen.

6. Send en aktiverings-e-post til de nye brukerne ved å klikke "Ja" til "Bulkoperasjoner ?".

7. Velg alle brukere, og velg "Send e-post" - "Send aktivering".

Her er en video som går gjennom trinnene ovenfor:

Den vedlagte håndboken forklarer hvordan du importerer brukere og offboardees ved hjelp av Excel, hvordan du fyller ut excel-malen, hvordan du retter feil og hvordan du utfører masseoperasjoner.