Ansøgningsskema

Du kan med fordel begynde ved at se nedenstående engelske videoguide.

I denne artikel finder du en step-by-step guide til opsætning og anvendelse af ansøgningsskemaer.

I modulet 'Ansøgningsskema' kan du oprette, tilpasse og slette ansøgningsskemaer. Du kan klikke på 'forhåndsvisning' for at se det eksisterende ansøgningsskema. Hvis du klikker på ansgningsskemaets navn eller 'redigér' kan du tilpasse det valgte ansøgningsskema.

Du kan ændre navnet på ansøgningsskemaet her. Det er en god idé at give det et navn, som også giver mening for andre af dine kolleger, f.eks. 'Ansøgningsskema til jurist-stillinger' eller 'Ansøgningsskema uden CV-upload'.

Ansøgningsskemaet er delt i to faner; 'Personlige oplysninger' og 'Dokumenter':

Under fanen 'Personlige oplysninger' finder du det, der har med indtastet data at gøre under ansøgningsprocessen.
Til højre på siden kan du se to kolonner; 'Synlig' og 'Obligatorisk'.
Det betyder, at du kan vælge hvilke felter, en kandidat kan se på ansøgningsskemaet og hvilke felter, der er obligatoriske at udfylde.

Hvis et felt er sat til at være obligatorisk, kan kandidaten ikke indsende deres ansøgning uden at have udfyldt alle obligatoriske felter.

Vi anbefaler, at man kun spørger om de ting, man har brug for at vide og derfor kun har de felter synlige, der også skal være obligatoriske at udfylde for at indsende en ansøgning.

Du kan også finde systemkonfigurerede spørgsmål om uddannelse og erhvervserfaring, som du kan bruge i dit ansøgningsskema. De fleste af disse spørgsmål er knyttet til dropdown lister, hvilket du kan tilpasse i modulet 'dropdown-lister'.

Husk at klikke på 'gem' i bunden af siden, når du har lavet ændringer i ansøgningsskemaet og inden du går over til 'Dokumenter'-fanen.

Du kan altid tilføje ekstra spørgsmål, når du laver et rekrutteringsforløb ved at bruge 'spørgeskema', som du kan læse mere om i artiklen herom.

Ved at klikke på 'dokumenter' fanen, kan du vælge hvilke dokumenter, kandidaten skal kunne uploade i forbindelse med deres ansøgning.
Her kan du også vælge om det skal være obligatorisk eller blot en mulighed at uploade de forskellige dokumenttyper:

Hvis du ønsker at ændre de dokumenttyper, der hedder 'brugerdefineret' skal du ind i modulet 'kundetilpassede tekster', som du kan læse mere om i artiklen dertil.

Nederst på siden ser du en mulighed, der hedder 'Video CV'. Dette tillader kandidaten at optage eller uploade en videopræsentation, f.eks. af dem selv eller en case, hvis du bruger det i rekrutteringen.

Husk at klikke 'Gem', hvis du har lavet ændringer i ansøgningsskemaet.