Brugeradministration

Brugeradministrationen giver dig mulighed for at oprette og redigere brugere samt tildele dem brugerroller.

Fra administrationen kan du tilgå brugeradministrationen. Herfra kan du oprette, slette og redigere brugere.

Du kan se hvornår de sidst har været logget ind samt låse deres adgang, hvis de er på f.eks. orlov. Hvis en bruger er låst, kan du se det ved en lille hængelås ved deres navn og hvis brugerens adgang er udløbet, vil der være et lille ur ved deres navn. Der kan opsættes en notifikation til, at alle brugere vil få en mail efter en bestemt periode, hvis de ikke har været logget ind, hvor de bliver låst, hvis de i en valgt tid efter denne påmindelsesmail fortsat ikke har været logget ind i løsningen. Dette opsættes i 'notifikationscenter'.

Fra brugeradministrationen kan du også slette brugere og flytte brugere til andre afdelinger, hvis du har ændringer i jeres organisation. Det er også muligt at lave et komplet brugerudtræk ved at klikke på Excel ikonet oppe i højre hjørne af siden.

Hvis du skal tilføje en ny bruger, trykker du på 'Opret ny bruger'.

Her skal du taste brugerens e-mail adresse, deres fornavn og efternavn.

Du kan også skrive arbejdstitel, telefonnummer og mobilnummer ind på brugeren. Den information, du indtaster, kan trækkes ind i annoncen, hvis I har tilføjet ’Kontaktperson’ i projektoplysninger.

Hvis du tilføjer en URL i LinkedIn feltet, vil der være et lille LinkedIn ikon ved siden af brugerens navn, hvis brugeren står som kontaktperson i et stillingsopslag.

Det næste du skal gøre, er at tilføje adgangsniveau. Det er her, du bestemmer, hvilken afdeling i organisationshierarkiet, brugeren skal have adgang til samt hvilken brugerroller, brugeren skal have.

Du skal huske at skrive et adgangsnavn, f.eks. brugerrollen, de får og tilknytte den rigtige afdeling samt brugerrolle. Hvis du er i tvivl om, hvilken brugerrolle, der er den rigtige, kan du altid tage et kig i brugerrolle vejledningen, som indeholder forklaring på alle brugerroller i løsningen, ved mindre I har lavet nye under jeres implementering.

Det er muligt at tilføje flere adgange til flere forskellige afdelinger. Dette kaldes for en splitadgang. Det er altid en god idé at tage fat på Talentechs support, hvis du er interesseret i splitadgange.

Du kan også indstille forskellige opsætninger forbrugeren, f.eks hvis kontoen skal udløbe på en bestemt dato, hvis kontoen skal lukkes eller om brugeren er den interne kontaktperson for support. Det er også herfra, du kan sende en login e-mail til den nye bruger eller en eksisterende bruger, der har glemt sit login. Du sætter blot et flueben i 'Send log ind oplysninger til brugeren' og trykker gem. Så modtager brugeren en e-mail, hvorfra de kan lave en ny adgangskode.

Husk at trykke på 'gem', når du er færdig eller 'gem og tilføj flere', hvis du skal oprette flere brugere.