Survey

INDHOLDSFORTEGNELSE

Hvad er Survey?

Survey gør det muligt for jer at oprette en survey, såsom Arbejdspladsvurdering (APV) og udsende denne til alle medarbejdere i virksomheden eller kun til en bestemt afdeling i virksomheden. I opsætningen af survey definerer I, om besvarelsen af surveyen skal være anonym eller navngiven, samt i hvilken periode, at surveyen skal udfyldes.

Efter denne periode vil en administrator kunne udtrække en rapport over medarbejdernes besvarelse i Excel, mens en leder kan få en oversigt over besvarelsen af surveyen på sit dashboard, som senere kan konverteres til PDF.

Survey forudsætter, at I først tilgår modulet spørgeskema og opretter et spørgeskema af typen Survey, inden, at der kan oprettes en survey i Talent Manager.

Opsætning

Hvordan opsættes Survey?

1. Klik på modulet ”Spørgeskema” i Administration
  2. Klik ”Tilføj nyt spørgeskema”
  3. Navngiv spørgeskemaet og evt. beskrivelse
  4. Vælg spørgeskematypen ”Survey”
  5. Angiv om spørgeskemaet skal nedarves
  6. Afslut med ”Gem”

Herefter opretter I jeres survey på samme måde som ved oprettelsen af et almindeligt spørgeskema. Dog vil man kun kunne vælge mellem to spørgsmålstyper: vælg en + fritekst. Når spørgeskemaet er oprettet, vil I kunne oprette jeres survey i modulet Survey.

Hvordan aktiveres en survey?

1. Klik på modulet ”Survey” i Administration
  2. Klik ”Tilføj ny survey” for at oprette en ny survey.

Bemærk, at du også får en oversigt over eksisterende surveys her.

1. Angiv titel på survey
  2. Angiv eventuel beskrivelse
  3. Angiv om surveyen skal nedarves
  4. Angiv perioden for besvarelse af surveyen
  5. Vælg spørgeskema, som skal bruges i surveyen
  6. Angiv om besvarelsen skal være navngiven eller anonymt
  7. Afslut med ”Gem”

Hvordan udsender man en survey til medarbejdere?

1. Klik på ”Vis medarbejdere” under Hjem
  2. Tjek først boksen af ved de medarbejdere fra medarbejderlisten, som skal besvare surveyen
  3. Klik ”Kommunikation” og vælg ”Invitation til survey”
  4. Vælg den rette survey i dropdown-listen for survey-skema
  5. Tryk herefter på ”Videre”
  6. Klik ”Send” for at sende invitation til survey til valgte medarbejdere
  7. Hvis du gerne vil forberede udsendelse, er det muligt at fastlægge afsendelse til et senere tidspunkt.

Rapportering

På Dashboard

Sådan får du en oversigt vist for survey på dashboard

1. Tryk på ”Hjem” øverst til venstre
  2. Tilpas dashboard visningen og tilføj ”Survey resultater” til din eksisterende visning på dashboard
  3. Se oversigt over jeres eksisterende surveys
  4. Klik på navnet for surveyen for at få  vist en mere detaljeret oversigt over besvarelserne fra den valgte survey (cirkeldiagrammer etc.)

Bemærk, at denne oversigt yderligere kan konverteres til PDF ved at klikke på PDF-ikonet øverst til højre i boksen.

Eksport til excel

Sådan udtrækker du en rapport i Excel for survey-besvarelse

1. Gå i modulet Survey i Administration
  2. Klik på ”Rapport” ud for den ønskede survey. Bemærk at du yderligere kan redigere, slette eller få en forhåndsvisning af denne survey
  3. Klik på ”Download” ud for ”Survey resultatrapport”, hvorefter der vil genereres en Excel-rapport af besvarelserne

Bemærk, at du også kan gensende invitationen til surveyen til alle medarbejdere eller kun dem, som mangler at besvare denne