Kan jag lägga till en PDF i en informationssida?

För att kunna lägga till en PDF till en informationssida måste du följa dessa steg:

Viktigt: Filen får inte vara större än 5 MB.

Först måste du ladda upp filen till biblioteket:

1. Gå in på filer under bibliotek och klicka på ladda upp, i övre högra hörnet.

2. Lägg till en söktagg, ladda upp din fil, ge den ett namn och kryssa i rutan "offentlig".

3. Klicka på ladda upp.

4. Gå tillbaka till kontrollpanelen för filer.

5. Sök efter din nyss uppladdade fil och klicka på åtgärder i samma rad som din fil.

6. Högerklicka på "öppna." Du kan kopiera sidans URL och kopiera in den som en URL i kunskapsbanken.

7.  Gå tillbaka till informationssidan där du vill länka till PDF-filen. Skriv en text eller dokumentets namn och dubbelklicka på texten för att få upp en meny där man kan göra texten till en hyperlänk. Klistra in URL:en och spara.

8. Nu kommer man kunna klicka på länken och ladda ner filen.