Kan jeg tilføje en pdf til en læringsside?

Hvis du vil tilføje en pdf til en læringsside, skal du følge disse trin:

Vigtigt: Den maksimalt accepterede filstørrelse er 5 MB.

Først skal du uploade filen i biblioteket:

1. Tilgå filen i biblioteket, og klik på upload i øverste højre hjørne

2. Tilføj et tag til søgning, upload din fil, indstil filnavnet og afkryds feltet "offentligt"

3. Klik på upload

4. Gå tilbage til filernes tavle

5. Søg efter din nyligt uploadede fil, og klik på handlinger i samme række som din fil

6. Højreklik på "åbn". Du kan kopiere side-url'en, som du vil indsætte om en url i læringssiden. Hvis du klikker på blyanten, bliver pdf-filen downloadet.