Hur bäddar jag in en karta i min informationssida?

Hur bäddar jag in en karta i min informationssida

Du kan lägga till en karta genom att använda en kartkomponent eller genom att välja en komponent som tillåter användning av kartor.

För att använda en karta, följ stegen här nedan:

1. Gå till informationssidadär du vill lägga till kartan;

2. Här kan du välja en kartkomponent. Om du gör det, gå till steg 4;

3. Du kan också välja en annan komponent, som tillåter användning av kartor. I det här exemplet använder vi ett dragspel;

4. Ställ in Iframe på Yes och klistra in https-adressen i platshållaren.

VIKTIGT: Ser du att https-adressen är en "inbäddad" URL? Den här videon visar hur du gör med en Google Maps-länk.

5. Placera din karta genom att välja ett av de tre alternativen: