Hur redigerar jag tillgängligheten (tidsinställningen) för en informationssida?

När du vill redigera tidsinställningarna för en informationssida följer du stegen här nedan:

1. Gå in i den infromationssida du vill redigera;

2. Klicka på de tre prickarna som finns i fältet högst upp inne i respektive informationssida;

3. Välj "redigera sidinställningar";

4. Här kan du välja vilken typ av tidsinställning du vill ha för din informationssida.

• Relativt datum: Detta är ett datum relaterat till den nya medarbetarens första arbetsdag;
  • Fast datum: Detta är ett bestämt datum i kalendern. Det betyder att informationssidan blir tillgänglig på samma dag för alla nya medarbetare som har tillgång till den här informationssidan.
  • Alltid: Informationssidan är tillgänglig när som helst

5. När du har gjort ditt val, tryck på spara inställningar och glöm inte att spara och publicera informationssidan.