Hur vet jag vad mina nya medarbetare kommer att se på sina informationspaneler?

Vilket innehåll en ny medarbetare ser på sin informationspanel beror på flera faktorer, som t.ex. tidsinställning och filter.

Det bästa sättet att ta reda på vad en ny medarbetare kommer att se är att gå in i appen som om du själv var en. För att göra det använder du samma webbadress som när du är administratör, men utan /companyadmin.

Till exempel, i det här fallet går du in som administratör:https://talmundo-demo.apps.talmundo.com/companyadmin

Och i det här fallet, går du in som en ny medarbetare:https://talmundo-demo.apps.talmundo.com

När du går in på de nya medarbetarnas informationspanel med administratörsrättigheter, kommer du att kunna redigera filtren (vänster sida av skärmen) och ställa in tiden (höger sida av skärmen).

På så sätt får du en bra uppfattning om vad dina nya medarbetare kommer att se beroende på var de befinner sig i sin onboardingresa.