Hur översätter jag en informationssida?

För att översätta en informationssida måste du följa stegen här nedan:

1. Använd knappen "innehåll" för att gå in i modulen med informationssidan som du vill översätta;

2. Inne i modulen går du sedan in i informationssidan som du vill översätta;

3. Klicka på de tre prickarna - > välj Exportera översättningar;

4. Genom att klicka där får du automatiskt en zip-fil som innehåller excel-filer för alla språk som informationssidan kan översättas till;

5. Öppna zip-filen;

6. Öppna excel-filen med språket som du vill översätta;

7. Inne i excel-filen finns tre kolumner, key, standardvärde och själva språket (om det t.ex. är franska, står det fr-FR);

8. Du lägger till dina översättningar i den sista, enligt vad du ser i den andra kolumnen.

9. När du är klar, klicka på spara. Eftersom dokumentet är skrivskyddat, måste du spara det någon annanstans (men inte inuti zip-filen som du fick tidigare);

10. Spara det;

11. Leta upp dokumentet bland dina filer, högerklicka och välj zippa eller komprimera dokument (det kan heta olika beroende på vilket operativsystem du använder);

12. Gå tillbaka till den informationssidan där du vill lägga till översättningen;

13. Klicka på de tre prickarna igen, men den här gången väljer du "importera översättningar";

14. Ladda upp den nya zip-filen;

15. Tryck på spara och publicera;

16. Din sida ska nu vara översatt.