Hur ställer jag in tidsinställningar i min informationssida?

Innan du fortsätter, kom ihåg att tidsinställningen för en enskild informationssida beror på hur modulen den ligger i är inställd. För att kontrollera detta, följ stegen här nedan:

1. Gå till moduler -> välj modulen där informationssidan som du vill redigera finns;

2. Tryck på redigera:

3. Kontrollera tidsinställningarna för modulen:

4. I det här exemplet är modulen tillgänglig för den nya medarbetaren från 14 dagar innan första arbetsdagen till 60 dagar efter. Detta innebär att alla informationssidar inuti den här modulen följer det här tidsschemat. Kom ihåg detta när du redigerar tidsinställningarna för din informationssida!

För att ställa in tiden för din informationssida, följ stegen här nedan:

1. Gå till den informationssidan du vill redigera;

2. Tryck på de tre prickarna som finns i fältet högst upp i informationssidan.

3. Klicka på "redigera sidans inställningar";

4. Välj den typ av tidsschema som passar den här informationssidan bäst:

• Relativt datum: Det här är ett datum relaterat till när de nya medarbetarna börjar. Detta datum beror alltså på vilken dag som var deras första arbetsdag.
  • Fast datum: Det här är ett specifikt datum i kalendern. Det kommer alltså att vara synligt för alla vid det valda datumet.
  • Alltid: informationssidan är tillgänglig hela tiden. Självklart beror detta alltid på vilken tidsinställning som är inställd för modulen som helhet, som vi förklarade tidigare.

5. Glöm inte att spara dina nya inställningar när du är klar.