Hvilken type videoer kan lastes opp som innhold i appen?

Foreløpig godtar vi bare videoer som er laget i YouTube eller Vimeo.

I tilfelle bedriften din ikke har en YouTube- eller Vimeo-konto, kan du sende oss videoen i et MP4-format, og vi vil sørge for å legge den til på Vimeo- eller YouTube-kontoen vår (pass på å følge alle personvernkravene) og dele lenken med deg.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.

Vi er alltid glade for å hjelpe! :)