Hvordan redigerer jeg en læringssidemodul som allerede finnes?

Det er to måter du kan redigere en læringssidemodul på.

Nedenfor finner du en oversikt:

1: Rediger innholdet i modulen som helhet. Ved å gjøre det, kan du redigere innholdet i læringssidene i den modulen og hvordan du ønsker at det skal vises for onboarderne.

2. Rediger innholdet i modulen. Ved å gjøre det, kan du redigere innholdet i læringssidene i modulen. Når du er inne i læringssiden kan du selvfølgelig også redigere innstillingene for hver enkelt læringsside.