Hvordan tilordner/oppdaterer jeg filtre på læringssiden min?

For å tilordne eller oppdatere filtre kan du følge trinnene nedenfor:

1. Først må du forsikre deg om at filterne du prøver å legge inn på læringssiden også legges til i læringssidemodulen. For å undersøke det, trykker du på rediger modulen du ønsker å redigere mens du er inne på modulens dashboard;

2: Deretter kan du legge til/redigere filtrene. Trykk på lagre og gå tilbake til modulens dashboard;

3. I stedet for å trykke på "rediger" skal du trykke på "innhold". Det vil gjøre det mulig for deg å velge den læringssiden du ønsker å redigere/legge til filtrene på;

4: Når du er inne, trykker du på blyantikonet;

5: Når du er inne på læringssiden, klikker du på 3 prikkene øverst på siden;

6. Herfra kan du redigere/legge til filtre på læringssiden.

Husk å lagre alle nye innstillinger når du er ferdig.