Hvordan oversetter jeg en læringsside?

For å oversette en læringsside må du følge trinnene nedenfor:

1. Gå inn på læringssidemodulen du ønsker å oversette via "innhold"-knappen;

2. Gå inn på læringssiden du ønsker å oversette i modueln.

3. Klikk på de 3 prikkene -> velge Ekspoerter oversettelser.

4. Ved å klikke her vil du automatisk få en zip-fil som inneholder excel-filene med alle mulige språk som kan oversettes i denne læringssiden.

5. Åpne den.

6. Åpne excel-filen med det språket du ønsker å oversette.

7. I excel-arket er det tre rader: Nøkkel, standardverdi og språk (hvis det er feks. fransk, vil det være fr-FR).

8. Legg inn din oversettelse i den siste raden, i henhold til det du ser i den andre raden.

9. Klikk på lagre når du er ferdig. Siden dokumentet er i "lesemodus" må du lagre det et annet sted (og ikke i zip-filen du fikk tidligere).

10. Lagre det.

11. Finn dokumentet i filene dine, høyreklikk og velg zip eller komprimert dokument (benevnelsen varierer i forskjellige systemer).

12. Gå tilbake til læringssiden du ønsker å bruke oversettelsen på.

13. Klikk på de 3 prikkene igjen, men denne gangen velger du "importer oversettelse".

14. Last opp den nye zip-filen.

15. Trykk på lagre og publiser.

16. Siden din bør være oversatt nå.