Hvordan fungerer Fil-komponenten i Læringssidene?

Filene som er lastet opp i "Fil"-komponenten i læringssider er kun tilgjengelige for påloggede brukere. Dette betyr at koblingen ikke vil fungere for noen eksterne parter og kun er tilgjengelig for personer som har tilgang til appen der filen er lagret.

Hvis du prøver å åpne lenken uten å være pålogget, vil standard nettleserfeilmelding vises.

På denne måten sikrer vi at bare autoriserte brukere kan få tilgang til filene som er lagt til en læringsside gjennom Filer-komponenten. Lenker kan ikke være tilgjengelige når de deles med eksterne brukere.