Hvordan integrerer jeg et kort på min læringsside? Der kan tilføjes et kort ved at bruge en kortkomponent eller ved at vælge en komponent, som tillader brug af et kort. Hvis du vil aktivere brug af et kort, kan du følge trinnene herunder:

Der kan tilføjes et kort ved at bruge en kortkomponent eller ved at vælge en komponent, som tillader brug af et kort.

Hvis du vil aktivere brug af et kort, kan du følge trinnene herunder:

1. Gå til den læringsside, hvor du vil tilføje kortet

2. Der kan du vælge en kortkomponent. Hvis du gør det, skal du gå til trin 4.

3. Du kan også vælge en anden komponent, som tillader brug af kort. I det aktuelle eksempel bruger vi en harmonika.

4. Skift Iframe til Ja, og indsæt https-adressen over pladsholderen.

VIGTIGT: Bemærk, hvordan https-adressen er en ‘embed’-url? I den vedhæftede video kan du se, hvordan du kan få linket ind i Google Maps.

5. Indstil justeringen af dit kort ved at vælge en af de 3 indstillinger: