Hvad er forskellen mellem gitter og strygbar?

Forskellen mellem gitter og strygbar er den måde, som billeder vises på (disse sider er faktisk forsiden til en specifik læringsside inde i modulet).

Med gittervisningen får du alle billeder ved siden af hinanden:

Med strygbar kan du stryge for at kontrollere alle billeder:

Den strygbare tilstand er mere brugervenlig, når det drejer sig om mobiltelefoner. Derfor bør du også overveje dette, når du skal vælge det bedste alternativ til din app.