Hvordan tilføjer jeg en video til min læringsside?

For at tilføje en video skal du følge trinnene herunder:

1. Åbn læringssiden, hvor du gerne vil tilføje videoen

VIGTIGT: Der er forskellige komponenter, der tillader brugen af videoer. De er: harmonika, video, faner, medier med tekst og slalom.

2. I det aktuelle eksempel bruger vi en harmonika. Som standard slås video fra. Stryg blot til Ja for at slå den til og indsæt https-adressen over pladsholderteksten.

3. Du kan tilføje videoer, som findes på Youtube, Vimeo og Youku.

VIGTIGT: For at forhindre visningsproblemer er det vigtigt, at dine videoer har de korrekte privatlivsindstillinger. Hvis det ikke er en offentlig video eller en video, som kan indlejres overalt, vil du få visningsproblemer i appen, selvom din url er korrekt.