Hvorfor fungerer visse funktioner ikke, når jeg forsøger at få adgang til læringssider?

Der er mange årsager til, hvorfor noget ikke fungerer. Nogle af dem kan være:

1. Browser:

Vi anbefaler normalt brug af Chrome, Firefox eller Edge for at få det bedste resultat. Problemet med Internet Explorer er, at Microsoft ikke har leveret sikkerhedsopdateringer eller teknisk support til den siden 2016, hvilket resulterer i hyppige problemer, når du bruger vores app i dette miljø. På grund af dette tester vores it-afdeling ikke længere nye udgivelser i Internet Explorer-miljøer.

2. Du skal rydde din cache:

Der er mange årsager til, hvorfor du jævnligt skal rydde din cache. Afhængigt af dine indstillinger kan cachen vokse sig temmelig stor og bruge en hel del af diskpladsen på din computer. Nogle gange behøver du ikke besøge den samme side flere gange, for at det sker. Jo flere oplysninger, der er gemt i din cache, jo langsommere bliver din computer, når du er på nettet. Det hjælper med fejlfinding, med at øge indlæsningshastigheden for websider og det øger din computers ydeevne at slette cachedata.

3. Jeg har prøvet begge dele, og jeg oplever stadig problemer.

I dette tilfælde skal du ikke tøve med at oprette en ny sag. Så vil vi sørge for at undersøge problemet og vende tilbage til dig så snart som muligt.