Hvordan kan jeg zoome inn og ut på et bilde når jeg laster det opp på en læringsside?

Når du laster opp et bilde, kan du bruke rullehjulet på musen til å zoome inn eller ut.


Hvis du ikke bruker mus, kan du bruke 2 fingre på pekeplaten på den bærbare datamaskinen og du vil også kunne zoome inn eller ut på bildet.


Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.


Vi er alltid glade for å hjelpe! :)

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.